Bouwen

Home / Bouwen

Daken

Het spreekt voor zicht dat een stevige dakconstructie essentieel is voor je woning. DMB Interiors zorgt ervoor dat zowel voor een volledig nieuw dak als een renovatie prijs en kwaliteit perfect in verhouding blijven. Lees verder.

Houten trappen

Een houten trap in je woning heeft heel wat voordelen. DMB Interiors adviseert je graag bij het selecteren van de meest geschikte houtsoort en staat ook garant voor een onberispelijke plaatsing binnen budget en tijd. Lees verder.

Houten gevelbekleding

Het plaatsen van een houten gevelbekleding zit in de lift. DMB Interiors voltooide de voorbije jaren verschillende kleine en grote projecten en is daardoor je ideale aanspreekpunt voor uitgebreide informatie en plaatsing. Lees verder.

Houten ramen

Houten ramen zorgen zonder meer voor een meerwaarde. DMB Interiors kan je volledig onafhankelijk van producenten en leveranciers informeren over de voor- en nadelen van houten ramen en hoe je de beste keuze maakt. Lees verder.

Houten deuren

Net zoals houten ramen geven houten deuren een extraatje aan je woning. DMB Interiors toont je de verschillende opties en zorgt ervoor dat je houten deuren met de grootste zorg en precisie worden geplaatst. Lees verder.

Houten wanden

Houten wanden zorgen voor warmte in huis, op kantoor of in je handelszaak. De juiste keuze maken, een snelle en vakkundige plaatsing kan je met een gerust hart overlaten aan de vakmannen van DMB Interiors. Lees verder.